Percheziții la traficanți de droguri. Printre suspecți se află și DJ în cluburi din Cluj

| 08 oct, 11:39

Procurorii DIICOT efectuează, joi, șapte percheziții pe raza județului Cluj, la domiciliile mai multor persoane suspectate de trafic de droguri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada 2014-2015, în baza aceleiași rezoluții infracționale, suspecții au deținut, distribuit și comercializat diferite tipuri de droguri de risc și mare risc — cannabis, hașiș, amfetamine, ecstasy, LSD, SPEED—, precum și ciuperci halucinogene, unui număr de peste 100 de consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma investigațiilor s-a stabilit ca o parte dintre cei nouă suspecți din acest dosar sunt DJ în diverse cluburi de pe raza municipiului Cluj-Napoca, precizează sursa citată.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informații și Protecție Internă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ