Percheziţii acasă la Corneliu Vadim Tudor

| 14 mar, 13:00

Corneliu Vadim Tudor a fost vizitat de polițiști, vineri dimineaţă, care au venit să verifice dacă acesta deţine sau nu o armă de vânătoare. Vadim a declarat, pentru jurnaliști, că este posibil să fie vorba de un denunț, deși polițiștii au negat acest lucru.

După vizita Poliţiei, Vadim a trebuit să meargă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acolo a fost chemat pentru a da încă o declaraţie despre scandalul din 2011. Atunci, fostul europarlamntar a fost executat silit din sediul partidului România Mare.

"Probabil s-a primit un denunț că aș avea o armă de vânătoare acasă. Domnule, ceva suspect: nu droguri, nu capre ca Toni Greblă, o armă de vânătoare. S-ar putea să fie și un mesaj ascuns. Să vină poliția, la un șef de partid acasă, pentru o armă de vânătoare.

Sunt tracasat iar cu procesul cu evacuarea fortață, din 4 ianuarie. E vorba de mafia imobiliară, mafia retrocedărilor și pentru asta trambalezi și tracasezi patru ani un scriitor și un președinte de partid. Probabil că trebuie să fiu tracasat zi și noapte, ca să nu mai vorbesc și să nu mai scriu", a spus Vadim Tudor.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Toni Greblă. Ce se ascunde în spatele afacerii cu capre

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 18:00
rsss
Mare FÂÂÂÂSSSSSSSSS!!!!! de partid deci un fffffââââsss de prședinte. UN LINGĂU DE Caușești.Un ......pe două bețe. Ast e w.c.tudor(cu litere mici)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ