Percheziţii de amploare duminică: Zeci de persoane vizate

| 23 aug, 12:18

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au efectuat 80 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furt de energie electrică. Prejudiciul estimat este de aproximativ 400.000 de lei.

Peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în colaborare cu reprezentanţi ai unei companii de distribuţie a energiei electrice, efectuează 80 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bârlad, a comunelor arondate şi pe raza oraşului Murgeni.

„Activitatea vizează peste 40 de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalaţiilor energetice privind energia electrică si gazele naturale. Prejudiciu cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la o valoare de 400.000 de lei”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui, potrivit adevarul.ro.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad şi a secţiilor de poliţie rurală arondate Poliţiilor municipiului Bârlad şi oraşului Murgeni, precum şi poliţişti de la structurile de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalişti, luptători ai serviciului pentru acţiuni speciale şi jandarmi. Activitatea beneficiază de suportul de specialitate a Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Percheziţiile vizează, din câte se pare, şi angajaţi ai E-On şi ai firmelor colaboratoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ