PERCHEZIŢII la secretarul Primăriei Orşova

| 09 sep, 10:40

Politistii mehedinteni fac, miercuri dimineata, perchezitii la locuinta secretarului Primariei Orsova, din acest oras, dar si la locuinta parintilor sotiei sale, din comuna Butoiesti, acesta fiind suspectat de conflict de interese și abuz în serviciu.

Perchezițiile facute de catre politisti din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți se desfasoara, la locuința aparținând secretarului Primariei Orșova, Marian Boțila, din cartierul Grațca - Orșova, dar și la casa parinților soției acestuia, din comuna mehedințeană Butoiești.

Potrivit unor surse judiciare, Marian Boțila este suspectat ca ar ascunde în locuințele respective mai multe fotocopii ale unor documente ale Primariei Orșova.

Citeste si: ARSENALUL lui Sorin Oprescu! CE au găsit procurorii în casa EDILULUI

Aceleași surse au declarat ca, în timpul percheziției din Butoiești, anchetatorii au descoperit ascunși mai mulți saci cu documente care au fost ridicați pentru verificări.

Acțiunile se desfășoară într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în baza a doua mandate de percheziții.

La percheziții participa 40 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice, Judiciar și Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase, dar și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ