PERCHEZIŢII de amploare în Rădăuţi şi Suceava: Sunt vizaţi procurori, judecători şi oameni de afaceri

| 22 iun, 2014

Un număr de 14 percheziţii domiciliare sunt în desfăşurare în municipiile Suceava şi Rădăuţi, dar şi în alte locaţii din judeţ, sedii ale unor instituţii judiciare, societăţi comerciale şi domicilii ale unor persoane, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Update. Procurorul şef Secţie în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Dumitru Dâmbu, se află printre magistraţii vizaţi de ancheta DNA, au declarat pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit acestora, în acelaşi dosar ar mai fi implicaţi şi doi oameni de afaceri.

Procurori, jandarmi şi poliţişti au descins, duminică dimineaţă, la 14 adrese din municipiile Suceava si Rădăuţi înt-un dosar de corupţie judiciară.

Potrivit urtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, citat de Agerpres  este o acţiune a DNA Bucureşti, iar poliţiştii şi jandarmii implicaţi în aceste percheziţii sunt de la structurile centrale.

Citeşte şi: DNA a ridicat trei magistraţi suspectaţi de mită în dosare cu retrocedări

Printre suspecţii care vor fi ridicaţi şi duşi la audieri la sediul DNA se numără judecători, procurori, dar şi oameni de afaceri.

DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, între anii 2011 şi 2014, precum şi 2005 - 2006 a unor fapte de corupţie judiciară şi infracţiuni asimilate celor de corupţie.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ