Planta MINUNE care PREVINE fracturile

| 20 mai, 2014

Soia mai este numita si planta-minune datorita valorii sale nutritive foarte apropiate de cea a produselor de origine animala, dar si pentru ca are foarte multe minerale

 

Soia conţine o serie de elemente importante pentru buna funcţionare a organismului, printre care fosfor, calciu, magneziu, sodiu.

Are de şapte ori mai mult magneziu decât pâinea din grâu. Vitaminele B, D si E, care se găsesc în soia, întârzie procesul de îmbatranire, în timp ce acizii graşi nesaturaţi stopează dezvoltarea celulelor canceroase.


Datorită efectelor pe care le are asupra organismului, soia poate fi considerată un adevărat medicament pentru prevenirea mai multor tipuri de boli.

 

O dieta bogată în soia este recomandată în cazul hepatitei cronice, surmenajului intelectual, asteniei, convalescenţei sau afecţiunilor dermatologice.

 

Mai multe studii sugerează faptul că izoflavonoizii, substanţe importante care se găsesc în soia, împiedică producerea de fracturi şi au rol important în menţinerea unui ţesut osos sănătos.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ