PNL şi PDL au ajuns la un CONSENS privind grupul parlamentar rezultat în urma fuziunii

| 13 ian, 13:43

Ludovic Orban, vicepresedinte PNL, a declarat marti ca in cadrul marelui Partid National Liberal (PNL) s-a ajuns la un consens cu privire la modul in care se va face un singur grup parlamentar rezultat in urma fuziunii dintre PNL si PDL.

“Am avut o prima reuniune a subcomisiei de negociere a grupurilor parlamentare. Am cazut de acord asupra principalilor pasi de unificare a grupurilor parlamentare. Noi nu suntem mandatati sa luam noi deciziile ci ele vor fi luate de catre grupurile parlamentare, (n.r. cu privire la alegerea liderilor grupurilor de la Senat si Camera Deputatilor). Noi am avut negocieri legate de aspectele regulamentare, reprezentarea in BP, in Comisii, pe chestiuni legate de aspecte tehnice ale functionarii grupului”, a explicat Ludovic Orban.

In aceeasi ordine de idei, liberalii din ambele grupuri s-au plans insa ca nu exista in regulamentul Camerei Deputatilor prevederi privind unificarea a doua grupuri parlamentare ca urmare a unei fuziuni intre doua partide. De aceea ei vor cere modificarea regulamentului pentru a cuprinde si aceasta speta.

De asemenea liberalii au anuntat prin vocea lui Tinel Gheorghe ca negocierile vor continua, luni 19 ianuarie, la sediul PNL din Aleea Modrogan.

CITESTE SI Ludovic Orban dă de pământ cu Mihai Răzvan Ungureanu şi-l contrazice pe Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ