Tăriceanu va rămâne fără PLR! Lider PNL: Mulţi colegi liberali care au plecat din PNL se vor întoarce înapoi

| 14 ian, 14:06

După 1 februarie mulţi colegi liberali care au plecat din PNL se vor întoarce înapoi. Cred că cei care au plecat, amăgiţi de Călin Popescu Tăriceanu, trebuie primiţi, a precizat Tinel Gheorghe, liderul noului PNL.

Tinel Gheorghe, liderul deputaţilor PDL (noul PNL are în continuare doi lideri în Camera Deputaţilor - Tinel Gheorghe şi Ludovic Orban), susţine că liberalii care au plecat la PLR trebuie primiţi înapoi în PNL.

"E o chestiune sensibilă cu domnul Tăriceanu. Anticipez că după 1 februarie mulţi colegi liberali care au plecat din PNL se vor întoarce înapoi. Cred că cei care au plecat, amăgiţi de Călin Popescu Tăriceanu, trebuie primiţi. E părerea mea personală, dar cei care au fost amăgiţi cu himerele astea pesediste ar trebui reprimiţi", a declarat Tinel Gheorghe la Adevărul Live.

În cazul în care parlamentarii PLR s-ar întoarce în PNL, formaţiunea lui Tăriceanu se va destrăma. Primul semnal a venit de la Radu Stroe, care a ales UNPR.

Citeşte şi: Radu Stroe a DEMISIONAT din PLR. Către ce partid se îndreaptă fostul liberal

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ