Cum răspunde Alina Gorghiu ACUZAŢIILOR care i se aduc

| 14 ian, 13:26

Alina Gorghiu, presedintele PNL, a primit neinceperea urmăririi penale in dosarul deschis de Parchetul General, dupa ce o plangere a fost depusa cu privire la modul in care si-a obtinut diploma de mediator.

Dosarul a fost deschis in 2010 si inchis tot atunci, dar informatia a fost reluata, zilele acestea, de câteva televiziuni, fiind preluata apoi  in mediul online.

“Pana la varsta asta m-a ferit Dumnezeu de prea multe plangeri penale. Cu toate acestea mi-au fost facute doua in anul de gratie 2010. Una de la dna Ridzi, pentru comisia de ancheta ce o privea, alta de la o persoana exclusa din profesia de mediator, plangere facuta impotriva mea si a altor zeci de persoane din profesie, toate soldate cu NUP.

Ironic este ca, dupa solutionarea dosarului, acea persoana exclusa din profesia de mediator chiar si-a cerut scuze pentru ca a initiat plangerea penala. Informatiile care circula azi cu titlu de actualitate sunt, repet, din 2010 si tot in acelasi an, am comunicat public solutia si am explicat despre ce e vorba”, se precizeaza intr-un drept la replica trimis de Alina Gorghiu redactiei Ziare.com.

CITESTE SI Alina Gorghiu este CERCETATĂ PENAL pentru fals şi uz de fals

Totodata, presedintele PNL subliniaza faptul ca manipularea prin presa nu le va aduce aduce voturi adversarilor politici.

“M-as fi asteptat, totusi, ca unele televiziuni sa nu ignore obligatia de a informa corect telespectatorii si sa prezinte corect realitatea. Voi demonta si acum, asa cum am facut-o si la vremea respectiva, fiecare atac. Cei care cred, in continuare, ca manipularea si dezinformarea aduc multe voturi vor ramane la fel de perdanti”, se mai arata in comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 18:13
liviuioan
--COMISIA VLASTON--
Faptul ca nu s-a intrunit--s-o fi spart gasca de LABE 1----TURCESCU se pregateste de EUROVIZION---inseamna ca negocierile, sunt in curs ori se asteapta--ordinul pe unitate si apoi sa vezi distractie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ