POCORA pune piciorul în prag: Ponta să spună clar “da” sau “nu”

| 20 apr, 18:11

Vicepreşedintele PNL Cristina Pocora îi cere premierului Victor Ponta să anunţe clar dacă susţine sau nu legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor şi să precizeze totodată dacă a demisionat din funcţia de deputat.

 

"Îi solicit lui Victor Ponta, dacă are un minim respect pentru cei care l-au votat sau pentru cei care urmăresc cu atenţie declaraţiile sale publice, să anunţe oficial dacă a demisionat din calitatea de deputat sau să recunoască faptul că a minţit. Îi cer, totodată, lui Victor Ponta să dea dovadă de bărbăţie şi să spună clar dacă susţine sau nu această lege privind pensiile speciale, iniţiată de 180 de parlamentari PSD", susţine Pocora, într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

De asemenea, liberala îl acuză pe premier că "şi-a dat adevărata măsură a modului în care înţelege să facă politică atunci când a spus că votează împotriva unui proiect controversat, ca deputat, deşi îl susţine, ca premier".

"Astăzi, fiind pus într-o situaţie similară şi întrebat despre un alt proiect controversat, cel privind pensiile speciale, Ponta a răspuns precizând nici mai mult nici mai puţin că nu este deputat, ci preşedinte al PSD şi prim-ministru. În aceste condiţii, există două variante logice: ori Ponta a demisionat din Camera Deputaţilor şi nu se ştie nimic oficial, ori minte atunci când spune că nu este deputat, negând evidenţa", mai afirmă Pocora.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ