Ponta: Am discutat cu Soros despre romi, nu despre Roșia Montană. Ce legătură are el?

| 11 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a negat că a vorbit azi cu magnatul George Soros despre proiectul Roșia Montană și a spus că întâlnirea cu acesta a avut ca scop intenția miliardarului de a sprijini un institut european pentru integrarea romilor.

Cu domnul Soros m-a întâlnit cu domnul Damian Drăghici, eurocandidatul nostru la Parlamentul European. Și domnul Soros sprijină un institut european pentru integrarea romilor și am discutat doar despre romi. Nu aș fi discutat cu domnul Soros despre Roșia Montană, nu știu ce legătură are dânsul. Cred că, dacă vreți să discutați de Roșia Montană, trebuie să vorbiți cu domnul ministru Korodi. Și cred că știți răspunsul”, a spus Ponta.

George Soros este un adversar al proiectului Roșia Montană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mar, 2014
Alina
Rosia Montana
Ponta face pe prostul, dar Soros a tot bagat bani in ongurile anti proiect, prin urmare sigur a adus discutia spre acest subiect, pentru a se asigura ca proiectul va ramane pururea amanat. Sa speram ca Ponta e baiat inteligent si tine cu economia romaneasca!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ