Ponta: Astăzi adoptăm pachetul de măsuri privind energia. Producătorii vor rămâne competitivi

| 26 mar, 2014

Guvernul va adopta pachetul de măsuri pentru energie în ședința de miercuri, constând în ordonanța privind calculul prețului la gaz și hotărârea referitoare la cantitatea de energie regenerabilă subvenționată, a declarat premierul Victor Ponta în ședința de executiv.

"Astăzi adoptăm ordonanța și pachetul pentru energie, care înseamnă pe de-o parte calculul prețului la gaz, legat de prețul de referință de la 1 ianuarie 2014, și hotărârea de guvern cu cantitatea de energie regenerabilă subvenționată. În așa fel încât în special marii producători, care sunt și mari angajatori, că pe mine asta mă interesează — sunt mari producători care exportă, dar sunt și mari angajatori—, cei care creează zeci, sute de mii de locuri de muncă să rămână competitivi și creșterea noastră economică, bazată în special pe creșterea producției industriale, să continue", a afirmat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ