Ponta, ATAC DUR la Băsescu: "Spune enorm de multe prostii. Un cancer pentru România"

| 25 ian, 15:08

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat, luni, după declaraţiile lui Traian Băsescu, în care susţinea că i-a propus liderului comunist Vladimir Voronin unirea României cu Republica Moldova. Ponta a afirmat că Băsescu spune "multe prostii" şi a precizat că ascensiunea Mișcării Populare și a lui Băsescu pe scena politică reprezintă "un cancer" pentru România.

"Parcă România era a lui! Domnul Băsescu spune enorm de multe prostii, nişte enormităţi, ca să fie în atenţia presei. România nu este Uniunea Sovietică, nu se duce să ia Moldova cu forţa. Cu investiţii, cu sprijinirea unor partide politice proeuropene, cu asta apropii Moldova. Nu că te duci, tu, şi faci aşa, bei un pahar sau o sticlă, şi îi propui lui Voronin să fie preşedintele României. E o chestie total neserioasă", a declarat Victor Ponta, la DC News.

Citește și: Planurile lui Victor Ponta: "Nu intenţionez să înfiinţez un alt partid politic. Fundaţia are cu totul alt scop"

Ponta a mai spus că ascensiunea Mișcării Populare și a lui Traian Băsescu pe scena politică reprezintă "un cancer" pentru România.

"Un cancer pentru România care, în loc să-l extirpăm, îi dăm vitamine. Nu vedeți că ba e anti-musulman, ba e antieuropean, ba se luptă cu Moldova, ba vrea să ni-l aducă pe Voronin președinte, deci un cancer. (...) Scuzați-mă, pentru domnul Băsescu domnul Iohannis este un sac de box ideal, doar căciula mai lipsea", a declarat luni Victor Ponta.

Totodată, Victor Ponta îi vede pe Călin Popescu-Tăriceanu și pe Traian Băsescu, alături de partidele lor, ca reprezentând Opoziția la actuala guvernare, în condițiile în care PSD și PNL susțin actualul Executiv.

Citeşte şi: Băsescu i-a propus lui Voronin unirea României cu Republica Moldova

Traian Băsescu a relatat că, pe vremea când era preşedinte, i-a propus lui Vladimir Voronin unirea dintre România și Republica Moldova.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 19:28
TOVARASUL BERIA STRUL
DOMNULE PRESEDINTE PONTA,
MARIA VOASTRA SUNTETI ADEVARATUL PRESEDINTE.NU HOTUL DE 6 CASE + 3 COPII ,SI VOTURILE LUATE CU AJUTORUL FUTECISTEI RDG,ZMIRGHEL,L-A AJUTAT PE MUTU-PROSTU SI EXCROC,SA FURE ALEGERILE.AVEATI AVANS DE 20 % FATA DE MAMELUC.BASINESCU BETIVUL ESTE UN CRIMINALUL BOLNAV DE;CANCER,EBOLA,SIDA,SIFILIS,ESCARE,IMPOTENTA-FETELE URATE,STRAMBE SI EXCROACE, NU-S ALE LUI.BARCAGIUL SECURIST MILOG, SI TANTALAUL CIRCAR, CU CASIULA PE NAS,AU DUS ROMANIA IN SANT.SUNT DOI NEMERNICI TEMBELI
PROSTI SI HOTI.ALELUIA,LA CREMATORIU,IN ACEEASI STICLA DE PLASTIC MADE
IN AZMERICA LUI RETARDATA.HUO,GOLANILOR DE TRADATORI DE RUMANI
25 ian, 15:37
SASUIL 6 CASE FURATE SI 3 COPII VANDUTI
SLUGA MUTA,DL.PRESEDINTE PONTA
V-AM FURAT CU AJUTORUL NEMTILOR MEI.PAI, DIN 1865 ,CAND CAROL A
CUCERIT ROMANIA, PANA IN 1945,IEU AM FOST PIONER SI FUTECIST.
ROMANIA MARE ,CA FORTA ECONOMICA,A FOST RIDICATA DE IMPARATUL
OLTENAS ISTET,CEAUSESCU.NOI,NEMTULOI,CUCERIM TOT.2 RAZBOAIE AM FACUT
PE TOATE 3 LE-AM PIERDUT.CA SUNTEM NATARARI SI INCETI LA CREIER.
SA TRAITI,DOMNULE PONTA ADEVARATUL INVINGATOR IN 2014.EU FUR,TOTL

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ