Ponta:Cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Antonescu, decizia PNL mi-a luat o piatră de pe inimă

| 24 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Premierul Victor Ponta, care a anunţat joi că va candida la alegerile prezidenţiale, a declarat că cel mai dificil contracandidat al său ar fi fost Crin Antonescu, decizia PNL de nominalizare a lui Klaus Iohannis drept prezidenţiabil luându-i 'o piatră de pe inimă'.

Victor Ponta candidat. 'Orice candidat va fi în turul doi va fi un candidat foarte puternic, nu neapărat prin persoana individuală, ci prin faptul că va încerca să strângă voturile cât mai multora în turul II. Dacă mă întrebaţi strict la nivel personal, cu siguranţă cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Crin Antonescu', a declarat Ponta la Adevărul Live.

El a explicat că dificultatea ar fi provenit din faptul că îi este greu să se lupte cu cei care i-au fost apropiaţi.

'În primul rând pentru că mi-a fost prieten şi mi-e greu să mă lupt, chiar dacă nu mai suntem acum, mi-e greu să mă lupt cu oameni care mi-au fost apropiaţi. Din acest punct de vedere, decizia recentă a PNL mi-a luat o piatră de pe inimă', a afirmat Ponta.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anunţat joi că va cere sprijinul PSD pentru a candida la prezidenţiale.

'Voi candida. Pe 29, marţi, voi cere, în cadrul structurii PSD, pentru că am deja sprijinul oficializat al PC şi al UNPR, voi cere sprijin pentru candidatură, după care în septembrie avem nevoie de un congres. (...) Marţi, la Consiliul Naţional, voi cere sprijinul partidului meu pentru a candida', a declarat Ponta la Adevărul Live.

CITEŞTE ŞI VICTOR PONTA: Voi candida la PREZIDENŢIALE. Marţi voi cere sprijinul partidului meu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ