Dosarul Duicu. Ponta: Nu a fost la mine domnul Duicu să facă niciun fel de trafic de influenţă

| 24 iul, 2014

Dosarul Duicu. Victor Ponta a reafirmat că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu nu a făcut trafic de influenţă din cabinetul său de la Palatul Victoria.

Dosarul Duicu. Victor Ponta a precizat că în dosarul ce îl vizează pe Adrian Duicu el este doar 'vinovatul de serviciu', dar nu a fost solicitat, până în prezent, de organele de anchetă în acest caz.

"Povestea cu domnul Duicu de la Mehedinţi. În continuare mă abţin în a comenta foarte mult pentru că e un dosar pe rol în care eu n-am nicio calitate procesuală. Nici măcar ca martor n-am fost chemat. Sunt doar 'vinovatul de serviciu'. (...) Nu, n-a fost la mine domnul Duicu să facă niciun fel de trafic de influenţă. (...) Şi doi: dacă vreodată, în orice fel, la DNA, în instanţă voi fi chemat, sunt gata să merg şi să spun ceea ce ştiu. N-am fost şi nu ştiu dacă voi fi vreodată chemat, pentru că n-am nicio calitate procesuală', a explicat Ponta.

Citeşte şi: Dosarul Duicu: Andrei Bădin, realizatorul B1 TV, acuzat de şantaj în cazul Duicu


Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu este cercetat într-un dosar în care este urmărit penal de procurorii DNA pentru şapte infracţiuni, printre care trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi instigare la dare de mită.

Citeşte şi: Ponta: Nu l-am chemat pe Tobă la Guvern ca să discute cu Duicu


Procurorii susţin că Adrian Duicu i-a promis lui Ştefan Ponea că îşi va folosi influenţa asupra mai multor funcţionari publici (membri ai Guvernului, funcţionari publici din conducerea MAI, şeful IGPR) ca să îl menţină temporar pe acesta în funcţia de şef al IPJ Mehedinţi, iar la o dată ulterioară să îl numească director adjunct al Direcţiei de Ordine Publică la Inspectoratul General al Poliţiei Române şi, de asemenea, să o numească pe soţia lui Ponea într-o funcţie de conducere la DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ