Ponta: Guvernul va fi prezent la votul final din Parlament asupra bugetului pe 2014

| 04 dec, 2013

Membrii Guvernului vor fi prezenţi, astăzi, în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului pentru a asista la votul final asupra legii bugetului de stat şi legii asigurărilor sociale pe 2014, a declarat premierul Victor Ponta în deschiderea şedinţei de executiv.

'Va fi o şedinţă de guvern mai scurtă decât de obicei, pentru că de la ora 14,00 vreau să mergem toţi miniştrii, şi cei care sunt membri ai Parlamentului şi cei care nu sunt, pentru a participa la votul final pe proiectul bugetului de stat şi al bugetului asigurărilor sociale. De altfel, cred că e a doua şedinţă de guvern când nu avem nicio ordonanţă de urgenţă. (...) Să păstrăm acest obicei bun. Asta înseamnă colaborare foarte bună cu Parlamentul şi mă bucur de acest lucru chiar dacă, sigur, la capătul lanţului legislativ avem sabotajul pe care-l cunoaşteţi, dar putem să trecem peste el', a afirmat premierul.

Victor Ponta a mulţumit, în context, miniştrilor şi personalului din toate ministerele care au lucrat la elaborarea proiectului de buget pe 2014.

'O să le mulţumesc şi tuturor parlamentarilor pentru modul în care ne-au înţeles şi ne-au susţinut. Se votează astăzi bugetul, cu toate şicanele şi sabotajele pe care le ştim. Un singur lucru îmi doresc: ca de sărbători românii să ştie că au un buget în care vor începe să simtă în buzunarul lor lucrurile bune şi munca pe care au depus-o cu toţii în acest an. Şi acesta este lucrul cel mai important', a subliniat premierul.

Tag-uri: buget, parlament, Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ