Ponta: L-am sunat pe dl. Iohannis, l-am felicitat pentru victorie

| 16 noi, 2014

Victor Ponta a recunoscut victoria contracandidatului său, Klaus Iohannis.

Victor Ponta: "L-am sunat pe dl. Iohannis, l-am felicitat pentru victoria lui. Aşa e, am mai zis, poporul are întotdeauna dreptate".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prima declaraţie a lui Victor Ponta a venit la mai bine de două ore după închiderea urnelor în ţară: "Cât timp voi fi în funcţii publice, eu îmi voi face datoria faţă de ţară şi îmi doresc un singur lucru: să înţelgem că suntem o ţară democratică. Aşa cum eu accept rezultatul să-l înţeleagă şi cei care vor să protesteze şi să înţeleagă că nu au de ce să prtesteze. Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au ieşit la vot şi să spun că poporul are întotdeauna dreptate".

Exit poll-urile realizate de institutele de sondaj îl dau câştigător pe Klaus Iohannis.

Citeşte şi: REZULTATE EXIT-POLL IRES ORA 21.00. Klaus Iohannis - 51,6%, Victor Ponta - 48,4%

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
tyrex
De unde atita graba Ponta sa-l feliciti pe sasalaul ala cretin mai ales ca numerotarea finala nu e gata iar sondajele sunt aproape de egalitate. Mi se pare mai mult decit dubioasa atitudinea ta mai ales ca se repeta istoria din 2004 cind la 8.30 Geona avea aproape 10% avans si intro jumattate de ora castiga bashinescu cu 0.5%. Aceaisi hotie si mizerie incalificabila pe care tu te-ai grabit s-o legitimezi ca un idiot. PUTE A HOTIE DE LA O POSTA IAR TU TE GRABESTI S A FELICITI ADVERSARUL. ORI ESTI NEBUN ORI ESTI IMPLICAT DIRECT IN MARSAVIA ASTA. La turul 1 aveai 10% avans era imposibil sa pierzi iar ungurii tai care i-ai pupat in kur s-au dat cu sasalaul.Mai tinei in guvern in continuare. V-ati facut de kakat inca o data, si-a batut joc chiorul de voi iar cum a vrut asta ca nu ai ras toata sleahta de nenorociti din justitie si procuratura,SRI si SIE aserviti lui bashinescu. Ai gresit fundamental si asta te-a costat capul . Ai lasat cale libera cancerului Romaniei sa-si faca de cap. Rusine si scirba

.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ