Proteste în mai multe orașe din țară: Sute de oameni au ieșit în stradă după primele exit-polluri

| 16 noi, 2014

Sute de persoane au ieșit în stradă, duminică seara, după anunțarea primelor exit-polluri ale alegerilor prezidențiale.

Aproximativ 150 de persoane participă la Iași, la un miting de solidaritate cu românii din diaspora, ei scandând: ”Lăsați-i să voteze” și ”Demisia”. Oamenii s-au strâns, începând cu ora 21.00, în Piața Unirii din centrul Iașiului, acțiunea fiind spontană. Totodată, manifestanții au steaguri tricolore, huiduie și fluieră, relatează Mediafax.

Acțiuni similare au loc, duminică seară, în București, Brașov, Cluj și Sibiu.

Peste 200 de persoane participă la Brașov, la un miting de solidaritate cu românii din diaspora, ei scandând: ”Vrem alegeri corecte” și ”Jos, jos, Guvernul mincinos”.

De asemenea, ei au pancarte cu mesaje precum: ”Eroii nu mor niciodată” și aplaudă. Sediul Prefecturii, unde se află manifestanții, este încercuit de jandarmi, mitingul fiind spontan.

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat și în faţa sediului ACL din Sibiu, cântând imnul României şi scandând numele lui Klaus Iohannis, precum şi lozinci precum "Klaus, Klaus, ne-ai scăpat de Mickey Mouse".

Ei au steaguri tricolore şi foi A4 pe care au scris mesaje precum "Ghinion, ţara s-a trezit din somn", "Noi am votat, nu am pontat" şi "Am fost eroi în turul 2".

De asemenea, participanţii la manifestare strigă "Victorie", fluieră şi aplaudă.

Manifestanţii cântă Imnul României şi scandează "Klaus, Klaus ne-ai scăpat de Mickey Mouse", "În Piaţa Mare este sărbătoare", "Iohannis, nu uita, de astăzi ne conduci ţara".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
Cristi
Protest Iasi
Eu zic sa va mai interesati odata cati au fost la Iasi
17 noi, 2014
Dan
Protest Iasi
Cristi are dreptate, in Iasi s-au adunat mii de oameni, la fel ca in restul marilor orase de altfel

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ