Ce le-a transmis Iohannis pe Facebook alegătorilor săi

| 16 noi, 2014

Klaus Iohannis a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj adresat alegătorilor săi , în care vorbeşte despre un nou început al României.

"În această noapte, datorită vouă, începe o altfel de Românie. România pe care ne-o dorim nu este nici una a conflictului, nici una a răzbunării. Votul și cuvântul vostru au pus temelia ei. Haideți ca prima cărămidă pe care o așezăm pe acest edificiu să fie una trainică! Votul nostru a fost și rămâne unul pentru rațiune, pentru dialog și responsabilitate. Avem ocazia de a-l demonstra și în fapte!"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
MUNTEANU DOINA MARIA
alegeri prezidentiale
Suntem alaturi de dvs, va sustinem pentru ca ne-am agitat enorm de mult in aceasta perioada - pentru Dvs si pentru copiii nostri.
17 noi, 2014
tyrex
Bai sasalau idiot si arogant tu nu ai ce sa transmiti bai tampitule romanilor tu esti o marioneta scirboasa si un pupinkurist jegos la kurul lui bashinescu si a ciumei portocalii. Paiata ordinara si papusa pe sfori fara nimic in capul ala de lemn nu esti decit un gunoi jalnic ajuns acolo din prostie si hotie.Analfabetule incapabil sa legi o fraza corect , agramat si insolent o sa fii "reprezentantul ideal " pentru o tara. Nenorocirea e ca desteptilor astia de romani le mai trebuie o dictatura de citiva ani, salarii si pensii taiate, spitale inchise, TVA dublat, CAS marit telegondole si terenuri de sport in panta , autostarzi pe hartie si toti banii europeni furatii , datoriile externe triplate ca sa ajunga sa traiasca ca in Biafra dar atunci va fii prea traziu.Nici ciorile nu le mai sperii bai sasalaule. Ocupi ilegal si samavolnic scaunul la Cotroceni prin hotie si jaf mizerabil ca in 2004
Huooooooooooooooooo.
17 noi, 2014
s-a sunat de pauza
mai neica vadim, ia-ti bre pastilele ca iarasi ai deraiat de la subiect! mai bea si 2fro" doua trei picaturi de albastru de metilen ca sa se mai schimbe culoarea cerului gurii ca tare esti rosu.
17 noi, 2014
Gioana
Exemplu de educatie pentru partidul din care faci parte!
Vocabular la fel de infect ca si autorul!Mai sunt locuri la Balaceanca!
Sau la Rahova, va asteapta cu drag si la multi ani acolo!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ