PRIMA DECLARAŢIE a lui Klaus Iohannis după REZULTATE

| 16 noi, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a mulţumit, în declaraţia făcută imediat după închiderea urnelor la ora 21,00, românilor pentru că au ieşit la vot, afirmând că aceştia au fost ''nişte eroi''.

Redăm integral mesajul lui Klaus Iohannis:

„Ati fost niste eroi astazi. Votul a decurs fenomenal.O prezenta enorma azi la vot. Va multumesc tuturor ca ati iesit sa votati președintele Romaniei. Un gand foarte special si respect tuturor celor care au votat in diasporă cu toate ca in foarte multe locuri a fost nevoie sa astepte multe ore pana cand au reusit sa-si exprime votul. Este o zi speciala astazi. Acum, la 25 de ani de la Revolutia romana, oamenii au iesit din casa pentru a lupta pentru dreptul la vot. Miza de astazi a fost dreptul la vot. Este incredibil. Solicit Guvernului , acum, in ceasul al 12-lea, sa faca un efort si sa prelungeasca votarea in diaspora, solicit Guvernului un minim respect fata de romanii care vor sa-si dea votul in diaspora. De asemenea, solicit reprezentatilor nostri in sectiile de votare vigilenta maxima! Nu va bateti joc de votul oamenilor la numarere, atentie mare! Cu totii ne dorim ca rezultatul obtinut scriptic sa reprezinte fidel dorina romanilor.

Va multumesc!

Voi avea emotii pana cand CCR da verdictul final. Din acest motiv i-am rugat pe cei din sectii mare atentie la numarare, la raportare, alegerile se termina exact atunci cand CCR le valideaza!”, a transmis Iohannis.

Mai  jos redăm TOTE rezultatele până la închiderea urnelor din România.

EXIT POLL CURS-AVANGARDE. Klaus Iohannis - 51,5%, Victor Ponta - 48,5%

EXIT POLL ARP: Victor Ponta-50 %, Klaus Iohannis- 50%

EXIT POLL CSCI: Victor Ponta - 50,72%, Klaus Iohannis - 49,28%

REZULTATE EXIT-POLL IRES. Victor Ponta - 49,1%, Klaus Iohannis - 50,9%

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ