Ponta: Miercuri, zi de doliu naţional în memoria victimelor accidentului produs în Muntenegru

| 24 iun, 2013

Trupurile celor 18 români care şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier din Muntenegru vor fi transportate marţi de la Podgorica la Bucureşti, a anunţat luni seara premierul Victor Ponta, precizând că identificarea persoanelor decedate ar putea continua în România. Acesta a mai spus că miercuri ar urma să fie declarată zi de doliu naţional, în memoria victimelor accidentului produs în Muntenegru, în care au murit 18 români.

'Dincolo de avionul care s-a deplasat a astăzi la Podgorica (...), imediat ce se încheie procedurile legale, va transporta la Bucureşti cele 18 persoane decedate. De asemenea, mâine dimineaţă la prima oară vor pleca încă două avioane cu toate facilităţile medicale pentru a putea transporta la Bucureşti' persoanele rănite, a spus Ponta, la sediul MAE.

Miercuri ar urma să fie declarată zi de doliu naţional, în memoria victimelor accidentului produs în Muntenegru, în care au murit 18 români. Guvernul se va reuni marţi dimineaţă în şedinţă, iar această propunere va fi luată în discuţie, a anunţat premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a făcut şi un apel la solidaritate şi la unitate, după accidentul rutier din Muntenegru soldat cu moartea a 18 români.

'Exprim de la început solidaritate cu familiile victimelor, fac un apel către mass-media, către toţi cei care au luat la cunoştinţă despre această tragedie, să fim uniţi într-un moment în care societatea românească are nevoie de solidaritate şi de unitate', a afirmat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ