Ponta pe Facebook: taxa Băsescu pe drumuri - dublă față de actuala acciză și 0 km autostrăzi

| 03 apr, 2014

Victor Ponta a publicat pe contul sau de Facebook o imagine comparativa intre Taxa Basescu - "Aici sunt banii dumneavoastra", care echivala cu 14 centi/litru, si acciza de 7 centi/litru, pe care guvernul a introdus-o pe combustibili in 2014.

Victor Ponta a publicat pe contul sau de Facebook o imagine comparativa intre Taxa Basescu - "Aici sunt banii dumneavoastra", care echivala cu 14 centi/litru, si acciza de 7 centi/litru, pe care guvernul a introdus-o pe combustibili in 2014.

In imagine se prezinta efectele taxei „Aici sunt banii dumneavoastra”, colectata cand Traian Basescu era ministrul Transporturilor si din care nu s-a facut niciun kilometru de autostrada, pe cand Guvernul Ponta a inaugurat in 2012 si 2013 peste 230 km de autostrada, urmand ca in 2014 sa mai fie inaugurati alti 90 de km.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 2014
gogu
angajatul lui Ghita,copiaza ca si stapanul stapanului sau...
si zice ca a scris ceva
n-ai si o stire din preistoric?
ar fi interesanta...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ