Postarea şi greşeala. MARIA GRAPINI loveşte din nou!

| 16 apr, 10:44

După cum ne-a obișnuit, europarlamentarul Maria Grapini continuă să scrie texte care abundă în greșeli de scriere. De data aceasta, Grapini scrie, pe Facebook, despre dezbaterea pe tema MCV care a avut loc în Parlamentul European și susține că i se pare “de neânțeles” menținerea acestuia.

Să fii din România și să susții că trebuie menținut MCV-ul pentru România pentru că nu se poate ca românii să rezolve singuri reforma în justiție ,este de neânțeles!Am stat în sală și la analiza Bulgariei și am văzut cum europarlamentarii bulgari,indiferent de grupul politic din care făceau parte ,au argumentat DE CE nu mai trebuie continuat cu MCV pentru Bulgaria și România!”, a scris Grapini pe Facebook.

Monica Macovei a declarat, marţi, la audierea organizată în Comisia pentru Control Bugetar a Parlamentului European privind implementarea de către România şi Bulgaria a angajamentelor referitoare la reforma judiciară, că nu este în interesul României ca politicienii să oprească Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

Citeşte şi: Maria Grapini continuă GAFELE pe Facebook. Ce ne doreşte europarlamentara de Anul Nou

Combaterea corupţiei la nivel înalt este impresionantă”, a subliniat şi Secretarul general al Consiliului European, Catherine Day.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ