Poza de un milion de like-uri. Cea mai frumoasă imagine cu Ronaldo şi Messi

| 17 apr, 2014

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au oferit imaginea serii şi poate a înfruntărilor din El Clasico din ultimii ani, după finala Cupei Regelui Spaniei, cîştigată de Real Madrid în faţa Barcelonei, scor 2-1, scrie gsp.ro.

Portughezul l-a consolat pe argentinian aseara după terminarea meciului din finala Cupei Regelui, iar imaginea a făcut înconjurul lumii, Fanii celor doi au salutat momentul, poate cel mai frumos al serii. Messi a fost pe teren pe toată durata partidei, neavînd o prestaţie bună. Cristiano nu a putut evolua din cauza unei accidentări, dar a urmărit partida din tribună. Real Madrid a învins Barcelona cu 2-1 în finala care a avut loc la Valencia.

Această ipostază vine după ce Messi şi Ronaldo s-au înfruntat de zeci de ori, s-au şicanat, s-au "duelat" verbal de la distanţă sau pe teren şiau iscat mereu dezbateri. Au bătut recorduri, s-au motivat unul pe celălalt să fie mai buni şi au atins performanţe la care unii doar visează. Dar niciodată până acum nu au mai fost surprinşi într-o astfel de ipostază.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ