Președintele Iohannis se întâlnește cu ambasadorii români acreditați în străinătate

| 03 sep, 08:02

Președintele Klaus Iohannis îi primește joi, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorii români acreditați în străinătate, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomației Române, anunță Administrația Prezidențială.

De asemenea, șeful statului se va întâlni cu ministrul de Externe iordanian, Nasser Judeh, și cu cel norvegian, Borge Brende.

Seria întâlnirilor președintelui Iohannis cu miniștrii de Externe prezenți la reuniunea șefilor misiunilor diplomatice ale României în străinătate a început de miercuri, când șeful statului a avut întrevederi cu reprezentantul Poloniei, Grzegorz Schetyna, și cu cel al Slovaciei, Miroslav Lajcak.

Reuniunea Anuală a Diplomației Române (RADR) se desfășoară la București de marți până vineri. Tema din acest an a evenimentului este "România și provocările de securitate la limitele spațiului european și euro-atlantic. Riscuri, oportunități și acțiune diplomatică".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ