Președintele Tribunalului Olt, urmărit penal. Ar fi primit 200.000 de euro mită

| 23 mar, 14:17

Președintele Tribunalului Olt, Carmen Eugenia Marinescu, este urmărit penal, potrivit deciziei magistraților. Aceasta ar fi primit mită în valoare de 200.000 de euro, în tranșe, de la un avocat, pentru a interveni pe lângă clientul acestui avocat.

Marinescu ar fi primit prima tranșă de la avocat, în valoare de 150.000 de euro, iar a adoua tranșă, a primit-o în 2011, pe vremea când era magistrat. Cel pentru care ar fi intervenit este Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial.
Din banii de mită, aceasta și-ar fi luat case și teren, potrivit B1.ro.

Președintele Tribunalului Olt, Carmen Eugenia Marinescu, a fost săltată luni, de DNA, sub acuzaţia de luare de mită. Aceasta a fost dusă la serviciul teritorial Craiova.

Marinescu a fost audiată și săptămâna trecută de către procurorii anticorupție.

Citeşte şi: Fostul ministru de Finanţe, la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 14:38
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ