Predoiu: PDL îi susţine pe Radu F. Alexandru şi pe Virgil Stoenescu la SRR şi BNR

| 10 iun, 2014

PDL îl susţine ca membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune pe Radu F. Alexandru, iar pe Virgil Stoenescu, pentru funcţia de membru în CA al Băncii Naţionale, a declarat marţi prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

"Biroul Permanent Naţional o hotărât să susţină pe domnul Radu F. Alexandru pentru Consiliul de Administraţie de la Radio şi pe domnul Virgil Stoenescu pentru Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României', a declarat prim-vicepreşedintele PDL într-o conferinţă de presă.

Şedinţa plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului în care vor fi votate noile Consilii de Administraţie ale Băncii Naţionale a României şi Societăţii Române de Radiodifuziune, precum şi preşedintele Televiziunii Române şi şase membri ai Curţii de Conturi va avea loc lunea viitoare, începând cu ora 16,00.

Potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, toţi cei care doresc să candideze pentru aceste funcţii îşi vor putea depune candidaturile până vineri, urmând ca parlamentarii din comisiile de specialitate reunite să se pronunţe cu privire la îndeplinirea condiţiilor legale impuse candidaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ