Premierul a fost primit de Patriarhul Daniel într-o vizită particulară de binecuvântare

| 28 apr, 2014

Premierul Victor Ponta s-a aflat, luni, într-o vizită particulară la Patriarhia Română, primind binecuvântarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române (BOR), Daniel.

'A fost o vizită particulară de binecuvântare, întrucât cei prezenţi n-au fost în Bucureşti la Sărbătoarea Sfintelor Paşti', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele consilier Constantin Stoica.

El a infirmat o serie de afirmaţii apărute în presă referitoare la presupusele discuţii care ar fi avut loc între cele două părţi.

'Ceea ce a apărut ca agendă de discuţii în unele media reprezintă simple speculaţii de presă fără legătură cu realitatea', a spus Stoica.

Premierul a fost însoţit de vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea şi Daniel Constantin, şi de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ