Premierul Ponta amână introducerea cotei diferenţiate de impozit pentru 2015

| 27 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că guvernul nu va schimba în 2014 "niciun fel de sistem fiscal", dar va încerca să introducă, în 2015, o cota diferenţiată de impozit, de 8, 12 şi 16%, dacă şi bugetul va permite acest lucru.

"Nu dorim in acest an sa schimbam niciun fel de sistem fiscal, nu se creste nicio taxa peste 16%", a spus el, dupa ce a participat la bilantul DNA, la intrebarile reprezentantilor mass-media.

Ponta a precizat ca, "din pacate", in 2014 nu pot fi aplicate cotele de impozitare de 8 si 12% pentru veniturile mici. "Daca putem in 2015, in mod sigur o vom face", a mentionat primul ministru.

In ceea ce priveste reducerea CAS si neimpozitarea profitului reinvestit, aceste subiecte ocupa "primele doua locuri pe agenda din aprilie a discutiilor cu FMI", a precizat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ