Preşedintele CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, poate provoca o ruptură în USL

| 03 dec, 2013

Liderii centrali ai USL au fost anunţaţi că alianţa este aproape de desfiinţare în judeţul Botoşani, întrucât liderul liberal Florin Ţurcanu a ameninţat că-l va schimba pe viceprimarul social-democrat Cosmin Andrei, iar în ianuarie, pe vicepreşedintele social-democrat al Consiliului Judeţean, Ioan Paul Pavăl, potrivit monitorulbt.ro.

Potrivit publicaţiei citate, liderii USL au decis să-i atragă atenţia lui Florin Ţurcanu să renunţe la declaraţii care pot să provoace tensiuni în Alianţă.

Florin Ţurcanu a afirmat că s-a întâlnit cu liderii PNL de la centru, dar nimeni nu i-a cerut să-şi tempereze discursul. „Nu e vorba despre temperat şi nici nu e vorba că se rupe USL la Botoşani. Aici vorbim strict de câteva persoane care nu vor să-şi asume greşelile”, a conchis Ţurcanu.

Florin Ţurcanu este cunoscut în Botoşani drept unul dintre baronii liberali ai judeţului.

Presa locală a scris despre atenţia pe care acesta o acordă în mod constantant lui Mirel Vlas, patronul companiei de construcţii Tehnic Asist din Botoşani, abonată la contracte cu bani publici. Astfel în judeţul Botoşani, Tehnic Asist a primit lucrări de asfaltare şi de canalizare în comunele Călăraşi şi Hudeşti - peste 3 milioane de euro, a participat la modernizarea drumului judeţean 291 între localităţile Cristinesti şi Suharău - alte câteva milioane, a modernizat traseul regional Dorohoi Dragivat pentru încă 3 milioane de euro.

În primăvara acestui an, Florin Ţurcanu s-a căsătorit, la ceremonia descrisă de presa ca fiind impresionantă participând mulţi dintre patronii de firme care au contracte cu Consiliul Judeţean Botoşani.

Florin Ţurcanu este fratele lui Mihai Ţurcanu, fost şef al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare. În primăvara acestui an, acesta a fost nevoit să-şi dea demisia, în urma bâlbâielilor în ceea ce priveşte scandalul laptelui contaminat cu aflatoxină.

Tatăl celor doi, Florea Ţurcanu, deţine un abator şi a fost implicat în scandalul cărnii de cal. Acesta s-a făcut remarcat după ce a agresat o echipă de jurnalişti din Germania, venită să facă un reportaj în România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ