Victor Ponta: Singura dată când era să se rupă USL a fost din cauza lui Sorin Roşca Stănescu

| 14 noi, 2013

Primul-ministru Victor Ponta a respins asocierea sa cu Sorin Roşca Stănescu în legătură cu acuzele lansate la adresa preşedintelui Traian Băsescu privind modul în care fiica sa, Ioana, a cumpărat un teren agricol în Călăraşi. Ponta i-a imputat lui Roşca Stănescu faptul că a provocat o criză în USL ce putea să ducă la ruperea alianţei.

Victor Ponta a a afirmat că senatorul Sorin Roşca Stănescu a fost cel care a generat singura criză care putea să ducă la ruperea alianţei dintre PSD şi PNL, motiv pentru care nu ar putea fi asociat într-un demers comun privind compromiterea preşedintelui Traian Băsescu, potrivit RomâniaTv.net.

"Singura dată când era să se rupă USL, când a fost pe muchie a fost din cauza lui Sorin Roşca Stănescu. Cum am ajuns eu acum pe mână cu el...", a comentat Ponta acuzaţiile ce i-au fost aduse de către preşedintele Băsescu.

Liderul PSD viza atacurile la care a fost supus în primăvara acestui an de către fostul liberal, fapt ce a provocat nervozitatea social-democraţilor. "Atunci Crin l-a apărat, dar acum l-a dat afară şi bine a făcut pentru că Sorin Roşca Stănescu nu este un om de echipă", a adăugat social-democratul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ