Preşedintele PNL condamnă atacul terorist produs la sediul ziarului Charlie Hebdo de la Paris

| 07 ian, 19:42
Presedintele PNL, Alina Gorghiu, condamna ferm atacul terorist care a avut loc miercuri la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo si subliniaza, in context, ca eforturile statelor trebuie sa se concentreze asupra combaterii terorismului.
“Condamn ferm atacul terorist care a avut loc astazi la sediul ziarului satiric francez Charlie Hebdo, din Paris. in urma atentatului fara precedent din capitala Frantei, lumea democratica este din nou supusa amenintarilor teroriste in incercarea de suprimare a libertatii de exprimare. Este nevoie mai mult ca oricand ca eforturile conjugate ale tuturor statelor sa se concentreze asupra combaterii acestui flagel si sa asigure un cadru viabil pentru respectarea reciproca a valorilor”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ea isi exprima compasiunea fata de victimele atacului terorist.

“In aceste momente extrem de dureroase suntem alaturi de poporul francez si ne exprimam compasiunea fata de victimele acestei crime abominabile”, arata liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 16:37
Luca
--TARFA--
PUTOARE ---care sunt acele ""valori "" care sunt aparate de VOI ""'"DEMOCRATII'""" -SLUGILE amaricii -ue -f.m.i-=israel -,-depravarea in grup - prostitutia - jaful ,,
hotia - drogul - imperecherile - in plina strada - in nunele ""libertatilor voastre ordinare democrat americane ue -f.m.i=israel '"???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ