Prima ţară în care NU se mai vinde Volkswagen

| 29 sep, 15:12

Spania este prima ţară din Europa care a suspendat vânzările Volkswagen ca urmare a scandalului emisiilor poluante diesel.

Țara iberică este prima în care sistarea vânzărilor este decisă direct de către producătorul german, după ce autoritățile din Elveția au fost primele care au luat o astfel de măsură.

Volkswagen, Audi, Seat și Skoda, toate mărci ale aceluiași grup auto, și-au informat dealerii din Spania că vor suspenda temporar vânzările de mașini diesel, dotate cu motoare care au manipulat testele pentru emisiile de noxe, conform El Mundo.

Producătorul german a anticipat astfel măsura pe care urma să o ia guvernul spaniol, după ce autoritățile din Elveția și Italia au suspendat de asemenea vânzările gigantului auto.

Citeşte şi: ADEVĂRUL iese la lumină: Mașinile BMW, Mercedes și Volkswagen consumă MULT MAI MULT decât ar trebui

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 11:04
raryMenna
clomid propecia recovery
El prolacti noma enclomiphene vs clomiphene
29 sep, 15:30
Daniel
Oferta
Oferta vazuta peste tot! De ce crezi ca vezi peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ