Primăria Municipiului Bucureşti dă peste un milion de euro pentru un nou site

| 28 feb, 2014

Consilierii generali au aprobat, joi, un proiect de hotărâre care are în vedere înlocuirea actualului site al Primăriei Municipiului Bucureşti cu unul nou, ale cărui costuri se ridică la 5 milioane de lei cu TVA.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, se urmăreşte dezvoltarea unei platforme noi, centralizate, care să permită noi servicii informatice pentru cetăţeni şi să se integreze cu aplicaţiile deja existente, conform Mediafax.

Proiectul, în valoare de 5 milioane de lei, urmează să fie implementat în doi ani, în primul an alocându-se 2 milioane de lei, iar restul în următorul an.

Costurile de implementare defalcate sunt reprezentate de: management de proiect şi consultanţă - 384.503,21 lei, soft de bază - 425.400,5 lei, hardware 592.239,9 lei, dezvoltarea şi implementarea sistemului - 2.531.600,64 lei, organizarea şi realizarea cursurilor de instruire a personalului 98.513,81 lei, fără TVA.

Rezultă un cost total fără TVA de 4.032.258,06, la care se adaugă taxa, în valoare de 967.741, 93 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ