Primarul interimar al Capitalei, ÎNJURĂTURĂ în direct în scandalul căldurii din Bucureşti

| 13 noi, 16:35

Primarul interimar al Capitalei, Marin Ștefănel Dan, a avut o reacţie neaşteptată în scandalul căldurii din Bucureşti. În timp ce sute de mii de bucureşteni ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, edilul a înjurat atunci când a fost întrebat de un jurnalist la radio despre această problemă, transmite RomâniaTV.net.

La insistenţele jurnaliştilor de la Europa FM, Marin Ștefănel Dan a oferit o reacţie în scandalul încălzirii din Capitală. El le-a declarat jurnaliştilor că subvenţiile pentru căldură sunt deja plătite în avans. La insistenţele ziaristului care l-a rugat pe edil să revină cu explicațiile pentru că nu a răspuns la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, primarul a spus: “Băga-mi-aş ... în ei!”, după care a închis telefonul, scrie Europa FM.

Citeşte şi: E oficial: Romgaz taie gazele Elcen. Bucureştenii nu vor mai avea căldură şi apă caldă, de luni

Furnizarea energiei termice în Bucureşti ar putea fi sistată începând de luni. Consiliul de Administraţie al Romgaz a decis să opreasca livrarea de gaze către producătorul de energie termică ELCEN din cauza unor datorii de peste 300 de milioane de lei.

Preşedintele CA, Gabriel Dumitraşcu, a avertizat că Bucureştiul ar mai putea avea asigurată căldura şi apa caldă aproximativ o săptămână dacă Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) nu va aproba în şedinţa de luni bugetul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ