Primele declaraţii ale milionarului turc care a lovit un poliţist

| 04 aug, 17:07

Milionarul turc care a lovit cu autoturismul un poliţist şi l-a purtat pe capota mai bine de 400 de metri a făcut primele declaraţii privind accidentul, când a fost prezent în sala de judecată a Tribunalului Bucureşti.

"Nu ştiu, nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat în noaptea aceea. Dacă eu l-am lovit pe poliţist, îmi pare rău", a declarat, în sala de judecată, afaceristul turc, potrivit România TV.

Abdullah Atas a fost transferat, luni seară, la spitalul Penitenciarului Rahova, după ce Tribunalul Bucureşti a emis un mandatul de arestare preventivă.

Potrivit unor surse, şoferul turc avea o alcoolemie de 1,65 grame de alcool pur în sânge la două ore de la producerea accidentului. La a doua masuratoare, la trei ore dupa accident, acesta ajunsese la o alcoolemie de 1,35 grame de alcool pur in sange.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 20:31
catalin
Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ