Poşta Română are un nou brand de operare, Prioripost

| 05 iun, 2013

Prioripost, cel mai cunoscut serviciu de curierat express al Poştei Române, devine, începând cu luna iunie, brand de operare al companiei pe piaţa serviciilor de curierat.

Conform unui comunicat al Companiei Naţionale Poşta Română, remis miercuri de agerpre, lunar, Prioripost gestionează un volum de ordinul sutelor de mii de expedieri, deservind mii de clienţi - persoane fizice şi companii.

Prioripost - marcă înregistrată a CNPR - face parte din portofoliul actual de servicii al Sucursalei de Servicii Express din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română, alături de Ultrapost, Express Mail Service şi Skypak.

Transformarea Prioripost în brand de operare presupune un proces complex. Printre schimbările efectuate în acest proces de transformare, Prioripost pregăteşte lansarea în această vară de noi servicii competitive atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru persoanele juridice. Infrastructura operaţională şi organigrama Prioripost vor fi adaptate pentru a face posibilă îndeplinirea noilor servicii la cele mai ridicate standarde calitative şi în cele mai eficiente condiţii. De asemenea, Prioripost are în vedere lansarea în această lună a unui website propriu.

"Schimbările nu se vor opri aici, însă este mai bine să facem lucrurile consistent şi la timpul potrivit. Aşadar, transformarea Prioripost este doar primul pas dintr-o serie de schimbări importante pe care intenţionam să le ducem la bun sfârşit în cadrul Sucursalei de Servicii Express din Poşta Română. Conform planului în baza căruia am fost mandatat să conduc acest proiect, îmi doresc ca Prioripost să redevină 'prima opţiune' pentru clienţii care au necesităţi de expediere în regim de curierat rapid şi să reprezinte pentru Poşta Română ceea ce reprezintă, de exemplu, DHL pentru Deutsche Post", a declarat Octavian Bădescu, director al Sucursalei de Servicii Express a CNPR.

Strategia de transformare a Prioripost în brand de operare şi introducerea de noi servicii vizează, pe de o parte, valorificarea într-o mai mare măsură a unui atu greu replicabil în piaţă: infrastructura poştală. Pe de altă parte, reliefează potenţialul de creştere pe care îl prezintă piaţa 'CEP' (Courier, Express & Parcels) - piaţa de curierat rapid intern şi internaţional.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ