Procesul secolului. Oscar Pistorius primeşte sentinţa pe 21 octombrie

| 17 oct, 2014

Judecătoarea Thokozile Masipa a anunţat că va pronunţa sentinţa în cazul lui Oscar Pistorius pe data de 21 octombrie, după ce Parchetul a cerut vineri o pedeapsă de minimum 10 ani de închisoare, informează AFP.

"Tribunalul se va reuni din nou marţi, 21 octombrie", a decis judecătoarea.

Avocatul lui Oscar Pistorius a solicitat vineri o pedeapsă cu muncă în interesul comunităţii pentru campionul paralimpic, apreciind că închisoarea nu este o pedeapsă potrivită pentru omucidere involuntară, informează AFP.

După aproape o oră şi jumătate de pledoarie, avocatul Barry Roux a cerut "o pedeapsă utilă societăţii". El a încercat anterior să demonstreze că remuşcările acuzate sunt sincere şi că nu-şi mai doreşte decât un singur lucru: "să facă cât mai mult bine". "Nicio pedeapsă nu poate fi mai grea decât ce a trăit el în ultimele 18 luni", a mai spus avocatul.

"Durerea lui Oscar nu se va şterge niciodată...Traumatismul emoţional este cea mai aspră pedeapsă", a adăugat avocatul în pledoaria sa, subliniind că sportivul a "pierdut tot".

La rândul său, procurorul de caz a intervenit şi a cerut o pedeapsă mai aspră.

Judecătoarea Thokozile Masipa, care a rămas să pronunţe sentinţa la o dată ulterioară, a acceptat în final versiunea accidentului şi a admis că Pistorius a ucis-o pe Reeva crezând că trage într-un hoţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ