Procurorul Ovidiu Toma, reţinut în dosarul şefului Poliţiei Rutiere Teleorman

| 18 noi, 19:21

Procurorul Ovidiu Toma, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, a fost reţinut, de procurorii DNA, în dosarul şefului Poliţiei Rutiere Teleorman, Dănuţ Dobre.

Toma va fi prezentat, joi, unei instanţe din Capitală, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, în perioada iunie - august, şeful Poliţiei Rutiere Teleorman Dănuţ Dobre ar fi intervenit pe lângă Ovidiu Toma, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, solicitându-i să dispună o soluţie de clasare. După clasarea cerută, în contrapartidă, Dănuţ Dobre şi-a traficat influenţa asupra unui agent de poliţie în cadrul Serviciului Permise, cu scopul ca acesta din urmă să-l declare admis la proba practică pe un nepot al procurorului. Acesta a susţinut examenul şi a obţinut permisul de conducere categoria B, în septembrie, au mai arătat sursele citate.

Scos încătuşat din sediul DNA, Toma a fost întrebat de jurnalişti dacă a încercat să intervină pentru nepotul său şi a răspuns negativ.

Procurorii DNA au făcut miercuri percheziţii în Alexandria la Serviciul Poliţie Rutieră, Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleroman.

Potrivit unor surse judiciare, printre cei vizaţi în anchetă sunt procurorul Ovidiu Toma şeful de la Serviciul Rutier Dănuţ Dobre şi subalterni ai acestuia din urmă. Cercetările în acest caz se fac în legătură cu modul fraudulos de emitere a unor permise auto.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ