Program prelungit în Parlament pentru buget: "Stăm până la 5.00 dimineaţa, nu e o problemă"

| 03 dec, 2013

Senatorii şi deputaţii au hotărât, marţi seară, în unanimitate, prelungirea programului de lucru până la epuizarea amendamentelor şi a tuturor anexelor la proiectul bugetului de stat pentru anul 2014.

Decizia a fost luată la solicitarea făcută, în numele grupurilor USL, liderul deputaţilor PSD Marian Neacşu.

"Stăm până la 5.00 dimineaţa, nu e o problemă", a glumit, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea (PSD).

"Spun gurile rele din sală că atât timp cât a citit domnul Oltean amendamentele domniei sale, o parte dintre investiţiile respective au fost deja puse în funcţiune", a spus Neacşu, referindu-se la faptul că deputatul PDL Ioan Oltean a susţinut, timp de câteva zeci de minute, un mare număr de amendamente la buget.

"Am observat cu mult jind că unii dintre colegii noştri au primit ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană şi sunt în plină vervă....", a mai arătat acesta.

Parlamentarii au luat, marţi seară, două scurte pauze de consultări în timpul dezbaterii bugetului, la solicitarea PDL, de fiecare dată liderii democrat-liberali invocând faptul că "spiritele s-au încins".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ