Parlamentul a aprobat bugetele pe 2014 pentru Agerpres, Radio şi Televiziune. Toate primesc mai mulţi bani

| 03 dec, 2013

Plenul Parlamentului a aprobat marţi bugetele pentru 2014 pentru Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) şi Societatea Română de Televiziune (SRTV), potrivit Agerpres.

Bugetul pentru anul viitor al ANP AGERPRES se cifrează la 13,95 milioane lei, în creştere cu 3,3% faţă de 2013, bugetul SRR se situează la 188,78 milioane lei, în creştere cu 1,44%, iar bugetul SRTV este de 179,96 milioane lei, mai mare cu 3,18% comparativ cu 2013.

Atunci când a fost votat textul proiectului de lege a bugetului de stat pe 2014, a fost inclus şi un articol introdus de comisii, care prevede că în bugetul Societăţii Române de Radiodifuziune, la capitolul Cultură, este cuprinsă şi suma de 1,2 milioane lei pentru finanţarea activităţii postului 'Radio Chişinău', precum şi pentru amenajarea spaţiilor de producţie şi emisie ale acestui post de radio.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ