Proprietăţile miraculoase ale apei cu lămâie

| 24 noi, 2013

Nu numai manechinele ar trebui să bea apă plată cu lămâie. Băută dimineaţa pe stomacul gol, apa cu lămâie acţionează ca un medicament: luptă împotriva răcelii, ajută digestia, scade presiunea arterială, curăţă pielea şi detoxifică întregul organism. În plus, acidul citric ajuta digestia si nu face “gaura in stomac”, fiind metabolizat de organism, conform .

Care sunt cele mai importante beneficii ale apei cu lamaie, conform www.doctorulzilei.ro:

1. Întărește sistemul imunitar

Vitamina C contribuie la sănătatea sistemului imunitar, însă nu poate fi stocată în corp. Din acest motiv, este important să consumi alimente bogate în vitamina C zi de zi. Bioflavonoizii din lămâie acționează împreuna cu vitamina C pentru creșterea capacităților sale antioxidante și contribuie la stimularea sistemului imunitar.

2. Scade tensiunea arterială

Apa cu lămâie face minuni în cazul persoanelor care au probleme cu inima, datorită conţinutului ridicat de potasiu care reglează tensiunea arterială. „Toată lumea știe că lămâile conțin vitamina C din belșug, dar jumătate de lămâie stoarsă într-o cană cu apă caldă are și mult potasiu, excelent în stimularea activității cerebrale și în controlul presiunii arteriale” arată Ashley Pitman, specialist în detoxifieri după metoda Ayurvedică.

3. Te energizează

Când începi dimineața cu o cafea, îți încurajezi corpul să producă energie sub forma fluctuațiilor glicemiei și al stresului oxidant, iar efectele sunt de scurtă durată. Apa cu lămâie produce energie “verde” în corpul tău prin hidratare și oxigenare de-a lungul întregii zile, fără oxidare în exces la nivel celular.

4. Un bun ajutor pentru digestie

Pe lângă faptul că te ajută să ai o digestie sănătoasă eliminând toxinele din tractul digestiv, apa cu lămâie ameliorează simptomele indigestiei precum arsurile la stomac și balonarea. . “Constipația, balonările și oboseala, toate vor dispărea ca prin minune”, dă asigurări medicul.

5. Te ajută să slăbești

Unul dintre beneficiile majore ale consumului de apă cu lămâie este acela de a acţiona ca un accelerator în arderea grăsimilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 2013
oana
oferta
Totul la preturi foarte mici !!!!!!
Http:///Parfumuri/ieftinedetot |Ro | | Daca vrei parfumuri de marca la preturi imbatabile de mici.
Produse de curatenie la preturi foarte mici acum le gasesti numai pe Http:///produsedecuratenie/ieftinedetot |Ro | |

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ