Puterile VINDECĂTOARE ale apei calde băute dimineața

| 16 mai, 2014

Potrivit medicinei ayurvedice, apa caldă băută dimineața, are puteri vindecatoare. ”Medicii recomandă consumul de apă caldă cu lămâie dimineața, pentru combaterea efectelor radicalilor liberi”, spune nutriționistul Stella Metsovas. „Mixul” este un important digestiv și ajută la producerea mucusului intestinal

Dacă sistemul limfatic este deshidratat, suntem în pericol de a ne îmbolnavi. Lipsa apei din corp poate conduce la perturbări ale somnului, tensiune arteriala și stres.


Dacă te obișnuiești să bei un pahar de apă cu lămâie dis-de-dimineață, ajuți la hidratarea întregului sistem, ceea ce poate ajuta la creșterea imunității acestuia. În afara de proprietățile sale de a curăța stomacul, lămâia conține o fibră numită pectină, care dă senzația de saturare. Apa călduță, combinată cu lămâia, ajută la crearea unui spațiu alcalin în stomac, care ajută la slăbit.

Un metabolism leneș duce automat la apariția constipației, o afecțiune care produce dereglări la nivelul întregului sistem digestiv. Dacă ești constipat, bea 2-3 pahare cu apă caldă pe zi și vei vedea că, în scurt timp, organismul tău va începe să funcționeze în mod corespunzător. Această „combinație” ajută tranzitul intestinal, stimulează ficatul și ajută la eliminarea toxinelor din corp.

 

Sursă: sanatate.bzi.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ