PSD, şedinţă BPN după retragerea lui PONTA

| 15 iul, 11:14

Social-democraţii au programat pentru astăzi şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, pentru a lua în discuţie situaţia creată în urma retragerii lui Victor Ponta de la şefia PSD.

VICTOR PONTA a anunţat, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de "a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere" în PSD, până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie.

Retragerea lui Ponta i-a nemulţumit pe unii lideri PSD, iar partidul s-a împărţit în mai multe tabere. Unii spun că îl susţin în continuare pe Victor Ponta, iar alţii ar vrea să-i ia locul la conducerea partidului.

Liderii PSD ar putea convoca şi Comitetul Executiv al partidului pentru a tranşa problema. Victor Ponta s-a retras de la şefia PSD după ce a fost inculpat în dosarul lui Dan Şova, iar anchetatorii i-au pus sechestru pe o parte din avere pentru a recupera un posibil prejudiciu.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, potrivit DNA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ