Rovana Plumb: Săptămâna viitoare va avea loc Comitetul Executiv Naţional. Toate lucrurile s-au lămurit

| 13 iul, 17:41

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a anunţat luni că miercuri va fi o reuniune a Biroului Permanent Naţional al partidului, iar săptămâna viitoare se va întruni Comitetul Executiv Naţional, potrivit Agerpres.

"Toate lucrurile s-au lămurit. Vom avea Birou Permanent Naţional miercurea aceasta, la ora 15,00, iar săptămâna viitoare va fi convocat Comitetul Executiv tot în ziua de miercuri", a spus Plumb.

Ea a precizat că în aceste şedinţe se va continua pregătirea pentru alegerile de anul viitor. "Acţiunea politică a partidului nostru şi agenda rămân neschimbate. Ne pregătim pentru anul următor, pentru anul electoral 2016. Continuăm cu încheierea conferinţelor judeţene şi ne preocupăm de elaborarea viitoarei noastre oferte electorale", a afirmat ministrul Muncii.

Întrebată dacă în acest moment este preşedinte interimar al PSD, Rovana Plumb a replicat: "Conform statutului în baza căruia s-a emis decizia de conducere interimară în persoana preşedintelui Consiliului Naţional, da. (...) Biroul Permanent a fost consultat încă de acum trei săptămâni, când a intrat în vigoare decizia emisă de către preşedintele partidului".

Plumb a susţinut că declaraţiile pe care le-a făcut Liviu Dragnea arată că acesta se preocupă de situaţia partidului. "Vreau să va asigur că lucrăm în echipă aşa cum am lucrat şi până acum", a mai spus aceasta.

Rovana Plumb a precizat că Victor Ponta va participa în calitate de prim-ministru la toate reuniunile partidului, dar şi la şedinţele coaliţiei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ