Adrian Năstase despre autosuspendarea lui Ponta: Trebuia să-i întrebe şi pe colegii de partid

| 13 iul, 18:16

Fostul premier Adrian Năstase consideră că Victor Ponta ar fi trebuit să se sfătuiască şi cu colegii din forurile de conducere ale partidului, înainte de a se autosuspenda din funcţia de preşedinte al PSD.

 

"Nu ştiu de ce s-a autosuspendat Victor Ponta. Bănuiesc că a avut motivele sale. Poate însă că ar fi trebuit să se sfătuiască şi cu colegii săi, în forurile de conducere ale partidului. Atunci când ai impresia că ai rezolvat o problemă, apar numeroase altele, ce vor trebui şi ele rezolvate...", a scris Năstase luni pe blogul personal.

Potrivit acestuia, săptămâna începe cu "două subiecte suculente" - acordul cu Grecia şi autosuspendarea lui Ponta.

"Este evident, pentru mine, în confruntarea dintre UE şi Grecia au câştigat americanii. Indiferent de datorii şi de extravaganţa guvernului Tsipras, a prevalat importanţa strategică a Greciei. Aşa cum s-a întâmplat, şi după război, prin opţiunea lui Churchill, ilustrată în celebrul şerveţel împărtăşit cu Stalin. Acum, există riscul ca Grecia să balanseze în cealaltă 'tabără' şi acest lucru putea afecta noua balanţă în Noul Război Rece. Chestiunea aceasta nu se pune cu România. În oricare din soluţiile guvernamentale, România este deja 'dobândită' spaţiului atlantic. De aceea, instabilitatea politică de la noi este privită ca un joc intern, fără semnificaţie strategică", consideră fostul preşedinte al PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 19:09
Ioan
Oferta cea mAI CONVENABILA DE LUCRU LA DOMICILIU!
Bani acum, simplu si convenabil! Acum ai ocazia foarte reala de a castiga bani foarte repede, cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ