ADRIAN NĂSTASE îl atacă DUR pe TRAIAN BĂSESCU

| 15 iul, 09:47

Fostul premier Adrian Năstase îl contrează pe Traian Băsescu tocmai după o afirmaţie în care fostul preşedinte îi lua indirect apărarea lui Victor Ponta. După ce Băsescu a afirmat că nu s-a folosit niciodată de procurori în lupta politică, Năstase afirmă că vor ieşi la suprafaţă şi astfel de detalii.

"Zilele trecute, la televiziunea lui George Păunescu, Albu’ ca zăpada afirma: 'Nu există procuror sau judecător care să poată spune «Băsescu mi-a cerut să-l fac pe Tăriceanu sau pe Ponta»'. E adevărat, eu nu am fost adăugat pe această listă. Cei cu memorie bună, isi aduc aminte insă de cererea imperativă de schimbare a presedintilor Camerelor, formulată de el, după alegerile prezidentiale din 2004. Cum incercarea de schimbare a Regulamentelor parlamentare nu a reusit, a urmat actiunea procurorilor lui Daniel Morar. Inceperea urmăririi penale impotriva mea in Dosarul „Mătusa Tamara”, in care, – ulterior – am fost achitat, a determinat demisia mea de la conducerea Camerei.

Citeste si: Băsescu îl atacă DUR pe Ponta: "Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul"

Povestea cu „nu există procuror sau judecător care…”, repetată obsesiv, este un basm pe care il pot crede doar copiii. Basescu nu avea nevoie să vorbeasă DIRECT cu procurorii sau judecătorii. Avea – se spune – o armată de consilieri sau de ofiteri la SPP, la STS sau la servicii, care puteau să o facă. Cândva, ar putea să apară astfel de detalii.

Băsescu incearcă acum să rescrie propria istorie, căutând să steargă episoadele murdare. Nu va reusi. Cei 10 ani ai regimului Basescu vor rămâne in istorie cu numerose pete negre", scrie Adrian Năstase pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 10:20
Palada Pufosul
dublu puscarias,ani de inchisoare cu executare...
da din gura,da din taste,dupa ce vroia sa-i numaram ouale
a mai bagat in puscarie vreo 3-4 persoane,incercand sa-si salveze pielea
locul lui este intr-o pubela a lui Prigoana
tupeu la maxim

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ