Băsescu îl atacă DUR pe Ponta: "Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul"

| 14 iul, 09:53

Fostul preşedinte Traian Băsescu continuă seria atacurilor dure la adresa celor mai importanţi oameni din stat. Traian Băsescu îi solicită premierului Victor Ponta să-l trădeze şi să-şi depună mandatul de şef al Guvernului.

"Ponta, te rog, trădează-mă !!!!!

Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari - Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mîzga groasă a minciunii", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi:  VICTOR PONTA: Demisia mea ar însemna să cedez ţara celor care au distrus-o înainte

Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul. Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor. Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru funcţia de PM respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul.

Acum nici măcar alianţa USL care a cîştigat alegerile nu mai există, deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa, dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut. Între timp, ai devenit şi singurul PM din Europa urmărit penal.

În concluzie, nu poporul te-a făcut PM, ci eu te-am desemnat pentru această funcţie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.
De aceea, te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE, care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămânând în funcţie", conchide Traian Băsescu.

Citeşte şi:  Băsescu îl apără pe Ponta: Dacă am ajuns în țara în care procurorii dărâmă guverne, putem să punem lacătul pe democrație


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 11:04
gina
comision
oferim comision din afacerea noastra persoanelor care nu pot avea o afacere proprie si sunt dispuse sa posteze pentru noi reclame pe internet 2-3 ore /zi. Oferim contract de comision si scrisoare de recomandare. Relatii la [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ