Anunţ BOMBĂ făcut de Traian Băsescu! Vestea aşteptată de toată lumea după 10 ani de mandat

| 20 iul, 13:16

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, că își va scrie memoriile.

„Am să vă dau eu să citiți cartea despre mine când o termin și veți vedea adevărul”, a spus fostul președinte.

În aceeaşi emisiune Traian Băsescu a făcut referiri la cartea fostei sale consiliere de la Administraţia Prezidenţială, Adriana Săftoiu, care a lansat pe piaţă volumul „Cronică de Cotroceni”.

Nu există om politic care să îmi poată imputa că în cei 20 de ani de politică, dintre care 10 preşedinte, care să poată spune că am avut o înţelegere secretă cu vreun partid sau om politic. Toate înţelegerile pe care le-am făcut le-am făcut publice”, a declarat Băsescu.

Adriana Săftoiu a lansat în luna mai cartea „Cronică de Cotroceni”, care îl prezintă pe Băsescu în ipostaze deloc măgulitoare şi face unele dezvăluiri din culisele Cotrocenilor.

Citeşte şi: SURPRIZĂ IMENSĂ : Sorin Oprescu îl deconspiră pe Traian Băsescu! Victor Ponta e și el vizat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iul, 10:27
Totoliciu Dan
Memorii băsitor
Mai lasă-ne! Nu ai altceva de băsit???
26 iul, 16:02
ciobi
rusine nationala
cu aceste cuvinte ar trebui pacaliciul asta sa isi inceapa vrajeala in carte un om de nimic cre prin forta si prostimea parlamentului a condus tara cum a vrut dupa bunul plac cu parasuta de udrea pe fta halal popor ne merita soarta hu hu
24 iul, 15:54
Elena
Oportunitate pentru oricine!
Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe de profesionisti inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va rotunji veniturile! Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
20 iul, 22:49
Nicu
Proiect unic la nivel mondial
E atât de important să ajungi în stadiul în care a gândi pozitiv să-ţi devină o a doua natură. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
20 iul, 15:15
Amintirile unei javre ordinare
Memorii
Asa se va numi cartea. Cel mai probabil va fi scrisa la Jilava.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ