Traian Băsescu, atac distrugător la adresa Adrianei Săftoiu: Sifona informații secrete unor oameni corupţi

| 13 iul, 23:04

Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa fostei sale consiliere, Adrian Săftoiu. Băsescu a fost deranjat de dezvăluirile făcute de Săftoiu în cartea sa în care a vorbit despre relația dintre fostul președinte și Elena Udrea. Replica lui Băsescu este una cu iz penal.

Fostul președinte spune că a dat-o afară de la Cotroceni pe Adrian Săftoiu pentru că vindea secrete de stat afaceriștilor cu probleme penale. Însă, dacă e cum zice Băsescu, trebuie remarcat că acesta nu a făcut și o adresă către instituțiile abilitate să instrumenteze un astfel de caz.

”De asta a plecat. Nu sifona doar către trusturi de presă, avea clientela ei, mediul de afaceri, oameni corupți. Sunt stenograme. Când ne-am despărțit, ne-am despărțit pentru asta, nu pentru ce-și imagina ea la vremea aia. Câștiga un ban, nu știu de ce o făcea. Distribuia informații de la Cotroceni. Ce a scris Săftoiu, e ceva, când voi scrie eu, e important!”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ